Η εισαγωγή των οδοντιατρικών λέιζερ παρέχει στους οδοντιάτρους ακόμη ένα εργαλείο ώστε να μπορούν να προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες. Με την αποτελεσματική της ενσωμάτωση η τεχνολογία λέιζερ θα σας δώσει τη δυνατότητα να οδηγήσετε το ιατρείο σας σε ψηλότερο επίπεδο και να παρέχετε στους ασθενείς σας τις πιο σύγχρονες διαθέσιμες διαδικασίες. Έτσι, οποιαδήποτε κι αν είναι τα προσωπικά σας κίνητρα για την ενασχόληση με τα λέιζερ, ο βασικότερος λόγος για την υιοθέτησή αυτής της τεχνολογίας, είναι η φροντίδα και η άνεση του ασθενή. Επιπλέον, η επιτυχής ενσωμάτωση οποιασδήποτε νέας τεχνολογίας στο ιατρείο απαιτεί την επαρκή και κατάλληλη προσήλωση από κάθε μέλος της ομάδας. Από τον οδοντίατρο ως το βοηθό και ως το προσωπικό υποδοχής- όλοι έχουν το ρόλο τους. Η εκπλήρωση του οράματός μας είναι σκοπός που μοιραζόμαστε εδώ στην εταιρία Medency. Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και εμπορευόμαστε ιατρικές συσκευές υψηλής τεχνολογίας παγκοσμίως. Αυτά τα καινοτόμα προϊόντα εξυπηρετούν την ανάγκη για ελάχιστα επεμβατικές ιατρικές πράξεις προς όφελος του ασθενή. Η δέσμευσή μας στην υψηλής ποιότητας φροντίδα υγείας είναι ισχυρή. Τα προιόντα Medency χρησιμοποιούνται από ιατρούς και οδοντιάτρους για την αντιμετώπιση περιστατικών ευρέος φάσματος και ασθενών από όλο τον κόσμο.

Ο κόσμος των λέιζερ

Η εφαρμογή των λέιζερ στην οδοντιατρική ανοίγει την πόρτα για τους οδοντιάτρους να εκτελούν μια ευρεία ποικιλία οδοντιατρικών διαδικασιών που διαφορετικά μπορεί να μην είναι σε θέση να εκτελέσουν. Οι οδοντίατροι που χρησιμοποιούν λέιζερ έχουν καταφέρει να ενσωματώσουν την υπερσύγχρονη τεχνολογία ακριβείας σε ένα ευρύ φάσμα διαδικασιών. Η οδοντιατρική λέιζερ εξαλείφει πολλά από τα κοινά παράπονα της παραδοσιακής οδοντιατρικής.

Οφέλη του ασθενή από την οδοντιατρική με λειζερ

Η άνεση του ασθενή αποτελεί κορυφαίο πλεονέκτημα έναντι των συμβατικών χειρουργικών μεθόδων. Τα λέιζερ μπορούν να μειώσουν την ανάγκη για αναισθησία, να ελαχιστοποιήσουν τη μετεγχειρητική διόγκωση και δυσφορία και να ενισχύσουν την ανάρρωση του ασθενούς. Δεδομένου ότι τα λέιζερ παρέχουν ένα καθαρό, αιμοστατικό χειρουργικό πεδίο, η ορατότητα είναι συχνά καλύτερη από ότι με ένα νυστέρι, ιδίως βαθιά στο θύλακα. Επίσης, αρκετές διαδικασίες που χρησιμοποιούν λέιζερ είναι πιο αποτελεσματικές από τις παραδοσιακές χειρουργικές μεθόδους, με αποτέλεσμα τη μείωση του χρόνου στην έδρα για τους ασθενείς και την αύξηση των ποσοστών τζίρου για τους οδοντιάτρους. Επειδή η ενέργεια των λέιζερ μπορεί να δημιουργεί παλμούς με τόσο γρήγορο ρυθμό, οι ασθενείς δεν το αντιλαμβάνονται σχεδόν. Το Lasing μπορεί μερικές φορές να δίνει την αίσθηση ήπιου ηλιακού εγκαύματος ή σαν ελαφρύ χτύπημα από λάστιχο.