Η Simple&Smart παρότι είναι μια νέα εταιρεία στην αγορά έχει ήδη αρχίσει να αποκτά φανατικούς ανά τον κόσμο. Η ιδέα είναι: λιγότερα ηλεκτρονικά εξαρτήματα, λιγότερη ανάγκη βοήθειας, υψηλές επιδόσεις και εξαιρετικά απλή εγκατάσταση και χρήση. Οι έδρες αυτές δημιουργήθηκαν από οδοντιάτρους που κουράστηκαν να πληρώνουν μεγάλα ποσά για να αγοράσουν όλο και πιο πολύπλοκες και τεχνολογικές οδοντιατρικές μονάδες. Στόχος της εταιρείας αυτής είναι να φέρει μια νέα αντίληψη της οδοντιατρικής μονάδας στον τομέα αυτό, κάτι διαφορετικό.

Ο οδοντίατρος πρέπει να έχει ένα λειτουργικό, ευχάριστο και αξιόπιστο προϊόν, ενώ ταυτόχρονα να εξοικονομεί χρήματα . Αυτό είναι ακριβώς αυτό που κάνουμε! Το μήνυμά μας είναι: Γιατί να ξοδεύετε πολλά χρήματα για να αγοράσετε κάτι που δεν χρειάζεστε! Η δαπάνη περισσότερων δεν σημαίνει πάντα ότι έχετε περισσότερα. Μειώνουμε ό, τι δεν είναι απαραίτητο και βελτιώνουμε αυτό που είναι. Η απλότητα είναι αυτό που μας κάνει διαφορετικούς, στο προϊόν μας και στη συμπεριφορά μας. Μας αρέσει να είμαστε συγκεκριμένοι και επαγγελματίες, στο έργο μας αλλά και στις σχέσεις με τους πελάτες μας και τους συναδέλφους μας.

Η Swident βρίσκεται στο χώρο τον οδοντιατρικών μηχανημάτων από το 2000. Στόχος της όλα αυτά τα χρόνια είναι να υποστηρίζει το επάγγελμα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το οδοντιατρικό μηχάνημα είναι η καρδιά της πρακτικής σας γι αυτό και πρέπει να είναι φιλόξενο, λειτουργικό, ασφαλές και αξιόπιστο. Δύο διαφορετικοί τύποι μηχανημάτων, Friend και Partner, το κάθε ένα ανταποκρίνεται ανάλογα με τις επιθυμίες του οδοντιάτρου. Η Swident προσφέρει στους επαγγελματίες όχι μόνο μια απλή οδοντιατρική μονάδα, αλλά μια πραγματική έννοια εργασίας: ασφαλής, αποτελεσματική, προσαρμόσιμη, ικανή να προσαρμόζεται τέλεια στο στυλ του επαγγελματία. Ελβετική αξιοπιστία με Ιταλική φινέτσα!